Incredibil! Doi bărbați s-au bătut cu toporul și cuțitul. Niciunul nu a scăpat nepedepsit

bataie cu toporul, stiri, botosani, condamnare
foto: m.libertatea.ro

Caz incredibil înregistrat în județul Botoșani. Doi bărbaţi din judeţul Botoşani s-au agresat reciproc cu toporul și cuțitul, ambii terminând scandalul cu câte o condamnare.

Eugen Zvâncă a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor, iar Constantin Apetroaei la un an de închisoare cu suspendare pentru lovire sau alte violenţe. Pedepsele sunt definitive și au fost dictate, joi, de magistrații Curții de Apel Suceava

Cei doi, din satul Oneaga comuna Cristeşti, s-au luat la bătaie pe un imag din localitate, în vara lui 2016.

Constantin Apetroaei l-a lovit pe Eugen Zvâncă cu  muchia unui topor în abdomen şi peste gamba dreaptă şi cu lama toporului peste mâna dreaptă, iar Zvîncă Eugen, după ce l-a deposedat de topor, l-a înjunghiat pe Apetroaei Constantin cu un cuţit, în mod repetat, în zona coapselor, abdomenului şi capului.

like facebookApetroaei Constantin a necesitat pentru vindecare 28-30 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viaţa, iar Zvîncă Eugen a necesitat pentru vindecare 14-15 zile îngrijiri medicale.

Inițial, Tribunalul Botoșani l-a condamnat pe Zvâncă la patru ani de închisoare, însă instanța suceveană i-a redus pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *