Un nou complex comercial în municipiul Botoșani. Unde va fi ridicat!

catalin flutur primarMunicipiul Botoșani va avea încă un Complex comercial. Anunțul a fost făcut de primarul Cătălin Flutur, care a declarat că acesta va fi ridicat pe Șoseaua Iașului, lângă Benzinăria Socar, pe un teren care a fost achiziţionat de azerii de la Socar. Dezvoltatorul este firma Med Line Group SRL Iași și va realiza un complex comercial tip Kaufland ori Carrefour, susține primarul. Investiția va fi realizată pe aproape 1,5 hectare de teren.

like facebook, stiri, botosaniNu știu ce complex va fi. Dezvoltatorii au venit, ne-au cerut acordul și fac partea de proiectare. Este o veste foarte bună pentru toți cei care locuiesc în respectiva zonă, plecând de la Stejari și terminând cu toată zona Lebăda dar și cu toți cei care vor locui în cartierul ANL din respectiva zonă. În primul rând vom scăpa și de aglomerația care este în oraș, pentru că toți din zona respectivă merg în zona gării. Au făcut tranzacția și este o locație ideală, cu ieșire la două străzi: și la Bulevardul Mihai Eminescu, și la calea Națională. Acolo va rămâne doar benzinăria. Se dărâmă tot ”, a menționat Flutur.

One thought on “Un nou complex comercial în municipiul Botoșani. Unde va fi ridicat!

  1. Asta e o stire negativa sau pozitiva? Inca un hypermarket…care ofera 30 de locuri de munca si omoara alte 100 de magazine. Dar ce ne intereseaza pe noi? Bine ca ne_au invatat sa stam la rand ca vacile…Noua nu ne trebuie fabrici sau productie in botosani…de ce sa ramana banii in botosani? Iti dau de munca, iti dau bani, iar cu banii se intorc tot la ei!!! Parca suna a sclavie… sa se deschida cate un Profi in fiecare scara de bloc!!! Ati auzit de concurenta neloiala? Si nu…nu sunt niciun buticar sau patronas de magazin… intr o tara normala cacaturile astea ar trebui sa fie la minim 5 km de oras si sa se inchida maxim la 8. NU NE VINDEM TARA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *