Provocare inediată! Fotbaliștii de la FC Botoșani puși să joace fotbal pe calculator

olimpiu morutan, stiri, fc botosani, telebuzzJucătorii de la FC Botoșani sunt provocați, lună de lună, la dueluri fotbalistice cu suporterii echipei. Adolescenții de la ziarul Buzz care au propria emisiune de sport pe TeleBuzz.ro, intitulată „Buzz Ball”,  au lansat o rubrică dedicată echipei de fotbal condusă de Costel Enache prin intermediul căreia îi invită pe fotbaliștii botoșăneni la o partidă de Fifa 18 în Bam Play Zone din mall .

like facebook, stiri, botosaniFotbaliștii se întâlnesc pe teren virtual de data aceasta cu fanii echipei. Aceștia din urmă se înscriu pe pagina emisiunii și, prin tragere la sorți, doi dintre ei au șansa să joace un meci cu jucătorii preferați. Înscrierile se pot face aici iar emisiunea poate fi urmărită aici.

olimpiu morutan, stiri, fc botosani, telebuzzPână acum au fost filmate două rubrici. În emisiunea din luna aprilie invitați au fost Cătălin Golofca și George Miron, iar pentru luna mai invitații sunt Andrei Dumitraș și Olimpiu Moruțan. Emisiunea va fi difuzată online pe canalul de Youtube Televiziunea Adolescenilor, pe data 15 mai.

Un alt concurs la care sunt invitați să participe botoșănenii în cadrul ziarului Buzz are loc pe pagina de facebook miciireporteri. Aproape săptămânal sunt oferite invitații la Cine Globe botoșănenilor care răspund corect la întrebările lansate pe pagină.

olimpiu morutan, stiri, fc botosani, telebuzz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *