Mașină abandonată pe drum și cu cheile în contact, după ce a fost urmărită de un echipaj de poliție. Ce au găsit oamenii legii în interior

politie rutiera Poliţiştii oraşului Săveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autoturism care se deplasa cu viteză sporită dinspre localitatea Avrămeni către centrul oraşului Săveni.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoturismului în cauză, pe care l-au găsit abandonat pe drumul naţional DN 29, pe raza localităţii Podriga,neasigurat, cu motorul pornit şi cheile în contact.

like facebook, stiri, botosaniCu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate 3.000 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, fără timbru de acciză.

În cauză poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au întocmit dosar  penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, fiind continuate cercetările în vederea identificării conducătorului auto, documentării activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor legale.

Întreaga cantitate de ţigarete identificată, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, precum şi autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 9.300 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării speciale, prejudiciul cauzat  bugetului de stat fiind estimat la 35.550  de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *