FOTO Investiție de aproape un milion de euro inaugurată oficial de Prodalcom Distribution SRL Botoșani la Suceava

depozite Prodalcom, voronskaya, stiri, suceava, botosaniO investiție de aproape un milion de euro a fost inaugurată oficial, marți, de societatea comercială Prodalcom Distribution SRL Botoșani la ieșirea din municipiul Suceava către Gura Humorului.

Depozitul din satul Florinta- comuna Șcheia este cel mai mare și cel mai modern depozit de băuturi alcoolice deținut de vreo firmă în județul Suceava, care va vinde pe piața suceveană atât băuturile spirtoase produse de Prodalcom SA (vodca Voronskaya și vodca Ștefan cel Mare), cât și o gamă variată de bere a partenererului său Bergenbier. De asemenea, de la depozitul Prodalcom Distribuție vor fi valorificate pe piața din Suceava produsele alimentare ale firmei .

like facebook, stiri, botosaniDepozitul, care are mai multe hale, dar și birouri și sală de conferință, se întinde pe o suprafață de 2.400 de metri pătrați.

Firma botoșăneană deținută de oamenii de afaceri Cornel Șfaițer și Nicu Catană ar urma să deschidă un depozit similar și în municipiul Botoșani.

depozite Prodalcom, voronskaya, stiri, suceava, botosanidepozite Prodalcom, voronskaya, stiri, suceava, botosani

 

3 thoughts on “FOTO Investiție de aproape un milion de euro inaugurată oficial de Prodalcom Distribution SRL Botoșani la Suceava

  1. Interesantă combinație! Mare putere de convingere are alcoolul lui Sfaiter și Catana dacă și popa e prezent la inaugurare… Oare a mers să sfințească sau să deguste? În sfârșit vor bea românii alcool sfințit. Drum bun spre “rai”, părinte! “Bun” exemplu… Abia acum ai să-ți înțelegi enoriașii care nu mai ajung acasă nici pe cele 7 cărări…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com