Un cunoscut detectiv lansează o ipoteză în cazul crimei din Botoșani: „Nu ar fi fost făcută de el, dar el ar fi cel care, foarte lucid, și-ar asuma responsabilitatea”

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (1)Detectivul criminalist Mihai Untaru comisar-șef în rezervă, a lansat o nouă ipoteză în ceea ce-l privește pe Bogdan Ionel, tânărul de 16 ani care ar fi comis crima din Botoșani, informează antena 3.

M-am uitat pe profilul lui de Facebook și arată un copil bulversat, nu prea sigur pe el, dar cu o iubire pătimașă pentru prietena lui. O parte din citate (n.r. descrierele pe care B.I. le punea la fotografiile postate pe Facebook) sunt destul de controversate. De fiecare dată, el afișează aerul îndrăgostitului de prietena lui, Mihaela. Greu găsești o explicație a unui act criminal petrecut într-o pădure“, a declarat comisarul-șef.

like facebook“Bănuiala că ea e autoarea, pe care toate comentariile din ultima perioadă o acuză, ba mai mult, chiar și o fostă colegă a ei face o asemenea afirmație, arată o altă față a cazului”, spune Untaru.

Lejeritatea și calmul cu care el ar fi părăsit locul faptei, faptul că nu s-a speriat, că au fost totuși 30 de lovituri de cuțit, nu prea se justifică. Ar fi o explicație în care crima nu ar fi fost făcută de el, dar el ar fi cel care, foarte lucid, și-ar asuma responsabilitatea. Am văzut niște fotografii care ar vrea să arate o situație certă. El cu prietena lui și-ar fi făcut fotografii după ce a fost omorâtă Petronela. El, pentru prietena lui, chiar ar face orice“, a spus Untaru.

Ideea de a face o ședință foto în pădure cu un cuțit la tine… În asemenea situații, se reține că actul ar fi fost premeditat. Chiar nu ai nevoie de un cuțit în pădure ca să faci niște ședințe foto. Trebuia să ai baterii la tine, card, dar, în niciun caz cuțit. Prietena lui are foarte multe lucruri de lămurit în fața cercetării penale. Au fost prieteni, ca probabil știindu-le parolele, chiar au oferit imagini care merită studiate. Oricum ar fi, el e un tip foarte calm și decis în ceea ce face, care manifestă o formă extremă de dragoste pentru această fată, care nu ar fi exclus să aibă legătură cu evenimentul“, a continuat detectivul.

Petronela a mers în pădure cu Bogdan, tânărul de 16 ani, pentru o ședință foto. Între cei doi a început un conflict în momentul în care Petronela i-a jignit acestuia iubita, ceea ce a condus spre incidentul cumplit. Fata a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit.

Sursa: antena3. ro

3 thoughts on “Un cunoscut detectiv lansează o ipoteză în cazul crimei din Botoșani: „Nu ar fi fost făcută de el, dar el ar fi cel care, foarte lucid, și-ar asuma responsabilitatea”

  1. El învața la cooperație, era un copil care nu era în stare sa aducă nici apa de la fântână. Mulți vorbesc ca a luat asupra lui tot …. Dar prietena lui ar fii ucis“`o

  2. Eu zic dupa mine ca Petronela a fost înjunghiat a de iubita lui Bogdan, el pare un baiat iubitor si asa retras cu toate ca e pasionat de poze, Plus ca Mihaela Mimi cum o chema pe iubita lui Bogdan, imediat dupa ce sa aflat cazul, Sia sters contul de Facebook… Astea deja devine suspect…..! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com