Nova Apaserv a pornit sistemul de alimentare cu apă. Când ar putea ajunge la robinete

apa colorata la robinetNova Apa Serv a pornit sistemul de alimentare cu apă, însă la robinete va ajunge cel mai probabil abia duminică noapte. Potrivit directorului de producție din cadrul Nova Apaserv, Ady Petrușcă, apa va curge la robinete în zonele joase, precum Săveni, Împărat Traian și Răchiți, urmând ca botoșănenii care locuiesc în zonele înalte ale orașului, gen Primăverii, să aibă apă abia luni.

like facebook, stiri, botosaniAm început să pornim sistemul, și la Bucecea, și la Cătămărăști, iar încet-încet să dăm drumul și să încărcăm orașul. Durează această procedură. Au fost lucrări complexe de făcut. Am avut lucrări și la Stația Cătămărăști, și pe program European. Sunt lucrări de anvergură, dar suntem în grafic. În momentul în care vom deschide distribuția pe oraș, întâi va intra apa în zonele joase”, a spus Petrușcă.

15 thoughts on “Nova Apaserv a pornit sistemul de alimentare cu apă. Când ar putea ajunge la robinete

  1. Nu am cuvinte. Au spus ca sambata noapte spre duminica baga alimentarea cu apa, vezi https://botosaninews.ro/351108/social/anunt-foarte-important-de-astazi-ramaneti-fara-apa-nu-uitati-sa-va-faceti-rezerve/
    Si am oprit apa corespunzator, pentru pana duminica dimineata. Si ai dimineata cand am sunat, „pai nu doamna luni vine”. Unde s-a mai pomenit, intr-o tara civilizata, intr-un oras civilizat, sa nu aiba apa in cada sa toarne in buda dupa un r–-t, dupa ce au spus ca umple vanele sambata spre duminica. De ce nu au oprit weekendul urmator, nu in minivacanta? A, au spus ca toata lumea iee la gratare? Sunt inconstienti? Macaleti a fost de acord? Bravo lui, atunci are dreptate Federovici, o alta incompetenta, sa vrea sa-l inlature. Eu aveam nevoie de apa zilele astea, ca de aer. Nici prefectul nu a facut nimic.

  2. OK…înțeleg ca de fapt ați întrerupt furnizarea apei în zilele de 28 și 29 aprilie atunci de ce în înștiințările societății scrie 27 și 28 aprilie…ca de obicei nu puteți face ceva fără sa fim contrariați.

  3. conducerea apa nova serv deja trebuia sa fie demisa de catre CJ , asa veti primi voturile la urmatoarele alegeri

  4. Nu pot sa am incredere intr-un tip care e director, care se semneaza „Ady Petrușcă” intr-un comunicat de presa. Daca ei intarzie atat de mult, ar trebui si noi sa nu mai platim facturile, nu?

  5. Am sunat de mai multe ori si de fiecare data mi-au zis lucruri diferite numai sa ma duca cu zaharelul, ca si pe ceilalti oameni de altfel. Prima data dimineata au zis ca pana in amiaza urmeaza sa vina apa cand de fapt nici nu se apucasera, cand am sunat la amiaza au zis ca vine spre seara. Acum aflu ca abia maine.
    Nu e prima data cand novaapa ne sfideaza cu nerusinare.

  6. Cred ca nu ar fi contat daca opreau apa 2 sau 3 zile. Ar fi fost cinstit sa fim informati corect. Ce aroganta sa dorim putin respect!

  7. Ce fac cu cele 7 kile de rahat turcesc adunate?Cu ce le împing la vale căci apa nu mai am.Dar cu negreala de 2cm de pe piele ce fac.cu ce o curat căci apa nu mai apa.Voua chiar nu va exista rușine la obraz?

  8. vrajeala………. la bucecea populatia are apa de simbata la amiaza, iar la botosani nici macar duminica seara……….. au oprit apa pentru niste lucrari dar de fapt au facut alte lucrari…… isi bat joc de populatia botosaniului……. as fi curios sa vedem ce sanctiuni li se vor aplica

  9. Gigel, ar trebui sa ne facem nevoile în pungi și sa mergem sa le depunem la ușa Nova Apaserv, poate așa își aduc aminte de noi.

  10. O sa apara epidemie de ciuma ca n Evul Mediu intr un oras in care lipseste apa curenta zile ntreginiar gunoiul sta necolectat. Cum e posibil ca n 2018 sa nu poti face niste lucrari de reparatii fara sa intrerupi alimentarea cu apa? Ce face Prefectura cu sefii Apanova? Toti niste incompetenti!!

  11. Luni dimineata, haideti sa ne strangem noi, cetatenii urbei, cu bombe de rrahatzel confectionate in weekend, sa redecoram sediile ApaNova si CJ, precum si bolizii, plus casutzele incompetentilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *