Răsturnare de situație! Iubita lui Bogdan Ionel va fi dusă la audieri. Grozăvia scoasă la iveală din pozele pe care le-a postat pe Facebook

pozaMihaela, iubita adolescentului Bogdan Ionel, arestat pentru că ar fi ucis-o pe Petronela Mihalachi, va fi audiată. Anchetatorii cred că aceasta ar putea da mai multe detalii în acest caz, în condițiile în care Bogdan Ionel ar fi spus că a ucis-o pe Petronela pentru că râdea de iubita sa.

De altfel, atât familia tânărului, cât și alți cunoscuți, nu vedeau cu ochi buni relația dintre cei doi.

like facebook, stiri, botosaniFotografiile postate de Mihaela (Mimi) pe pagina sa de socializare, înainte de a-și dezactiva contul, au stârnit revoltă printre internauți, care au sesizat o imagine înfiorătoare în care apare Mihaela, iar în spatele ei s-ar vedea trupul neînsuflețit al Petronelei.

Deocamdată sunt doar supoziții, urmând ca anchetatorii să verifice acest lucru. Cert este că Mihaela a postat o fotografie cu ea în păduricea de la Pacea chiar în seara crimei.

poza2Anchetatorii nu exclud faptul că este posibil ca Bogdan Ionel să fi luat vina asupra sa pentru a o proteja pe Mihaela. Deocamdată, ancheta este în desfășurare.

Mihaela  trăieşte într-un centru de plasament din Botoşani, acolo unde a fost dusă de mama ei cu ani în urmă. De miercuri seară, însă, aceasta a fost internată de conducerea DGASPC la secţia Neurospihiatrie infantilă a Spitalului Judeţean Botoşani din cauza stării psihice în care se afla, dar şi pentru a o proteja de valul de ură stârnit pe internet la adresa ei.

Aceasta e păzită permanent de angajaţii spitalului, existând suspiciunea că ar intenţiona să se sinucidă.

O cititoare a BotosaniNews a trimis redacției o fotografie cu tânăra și spune că : ”Consider ca fata este adevarata criminala deoarece, in poza postata pe facebook, la incheietura are sange”.

mihaela iubia ucigasului de la pacea

2 thoughts on “Răsturnare de situație! Iubita lui Bogdan Ionel va fi dusă la audieri. Grozăvia scoasă la iveală din pozele pe care le-a postat pe Facebook

  1. Tot ce e posibil sa fie si fata asta implicata, dar poza asta nu zice absolut nimic, in primul rand la ora aia nu era soarele asa puternic, in al doilea rand pomii din spatele ei sunt confiere iar in pozele facute de jurnalisti la fata locului nu se vede nici macar un pom asemanator, iar in ultimul rand, cativa dintre cunoscutii fetei sustin ca parul ar avea o alta nuanta, in poza fiind proaspat vopsit iar in momentul actual se vede culoarea naturala. Dar toate astea o sa le cerceteze procurorii si atunci vom afla ce si cum s-a intamplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *