Iubita tânărului criminal, „linșată” pe paginile de socializare. Ce a postat pe Facebook în seara crimei

crima

Mihaela, iubita tânărului criminal, care a ucis cu sânge rece o tânără de 19 ani, a fost „linșată” pe paginile de socializare imediat după tragedie.

La audieri, Bogdan Ionel a declarat că a ucis-o pe Petronela Mihalachi pentru că i-ar fi spus că iubita sa este grasă și urâtă, iar acesta a văzut negru în fața ochilor.

like facebook, stiri, botosaniȘi pentru că acesta ar fi ucis din prea multă dragoste față de iubita lui, toți cei care au auzit de grozăvie au intervenit pe paginile de socializare ale tinerilor acuzând-o pe Mihaela că este responsabilă de tragedie.

Disperată de mesajele și comentariile primite, tânăra și-a închis pagina de socializare.

Bogdan trăia în Botoşani alături de sora lui, Bianca, cei doi neavând tată, iar mama era plecată în Italia, la muncă. Mihaela sau Mimi, cum îi spuneau amicii,  fusese crescută la un cămin şi visa să devină vlogeriţă, având pe youtube postate câteva filmuleţe, inclusiv alături de iubit.

În seara crimei, Mihaela a postat pe pagina de socializare o fotografie în pădurea de la Pacea, acolo unde a avut loc tragedia.  Nu se știe însă dacă tânăra era acolo sau a postat la ora respectivă o fotografie mai veche.

mihaela mimi

One thought on “Iubita tânărului criminal, „linșată” pe paginile de socializare. Ce a postat pe Facebook în seara crimei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *