Drumarii Moldovei, mobilizați în minivacanța de 1 Mai

drumuri modernizate de tehnic asist botosani la mogosesti IasiCa de fiecare dată în perioada sărbătorilor legale, drumarii din regiunea Moldovei sunt mobilizați pentru asigurarea unor condiții optime de circulație pe drumurile naționale.

Astfel, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2018, DRDP Iași va asigura permanența la sediul său regional, unde participanții la trafic pot semnala eventuale probleme apărute în trafic din cauza stării carosabilului sau a vremii. De asemenea, vom avea mobilizate echipe în teren, pentru a interveni în caz de necesitate.

like facebook, stiri, botosani„Avem asigurate echipaje de lucrători, utilaje și materiale, pentru remedierea eventualelor daune produse în urma accidentelor rutiere, pentru degajarea carosabilului și aducerea lui la parametri optimi de circulație”, arată Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional a DRDP Iași.

Nu în ultimul rând, reluăm recomandarea noastră pentru participanții la trafic de a circula cu prudență pe drumurile naționale, cu respectarea vitezei legale și a însemnelor rutiere, dar și cu informarea prealabilă privind condițiile de drum și starea vremii.

DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic pentru orice informații despre starea drumurilor naționale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *