Gândurile negre ale criminalului Petronelei Mihalachi. „Singura persoană vinovată pentru fapta mea ești tu…”

bogdan ionelTânărul de 17 ani, care a ucis-o cu cruzime pe Petronela Mihalachi, dădea semne de mai multă vreme că este măcinat de gânduri negre.

Cu doar o zi înainte de tragedie, Bogdan Ionel plănuise să își ia viața. El a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care își cerea iertare pentru fapta ce urmează să o săvârșească și o acuză pe sora sa de gestul său, pe motiv că nu i-ar fi acceptat relația cu Mihaela, tânăra de care era îndrăgostit.

like facebook, stiri, botosaniȘi Bia nu cred că ai putut să îmi iei dreptul la fericire și să îmi spui să mă despart de Mihaela. Nu ți-am zis niciodată, dar du-te dracu, nu te mai băga în viața oamenilor. Mi-aș fi dorit să nu am o soră ca tine, o familie ca asta. Singura persoană vinovată pentru fapta mea  ești tu Bianca”, este o parte din mesajul scris de Bogdan, care anunța că vrea să-și ia viața.

Tânărul se află acum în arest preventiv, iar familia Petronelei Mihalachi se pregătește de înmormântare.

mesaj

mesaj2

3 thoughts on “Gândurile negre ale criminalului Petronelei Mihalachi. „Singura persoană vinovată pentru fapta mea ești tu…”

  1. De ce SARACUL? Alte preocupari nu avea decat sa umble la fuste? La varsta lui trebuia sa puna mana pe carte nu sa umble cu cutitul la ciubota ! Din punctul meu de vedere nu are ce cauta in lumea asta, si pacat ca nu si-a luat zilele.De ce sa omoare o fiinta ? Moarte pt acest individ!!!! O capusa, o pleava a societatii.Un parazit ! VEDE EL IN PUSCARIE ! ACOLO IL JUDECA PUSCARIASII PE LASI CA EL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *