Mesajul mamei tânărului care a ucis-o pe Petronela Mihalachi. Femeia se afla în Italia când a aflat vestea șocantă

bogdan ionel, stiri, botosaniMama tânărului de 17 ani, care a fost arestat preventiv, joi, pentru uciderea Petronelei Mihalachi, a transmis pe Facebook, în apărarea fiului său Bogdan Ionel.

Văzând valul de reacții de pe paginile de socializare, femeia le-a cerut intrnauților să nu judece până la finalizarea procesului, dar mesajul său nu a făcut decât să inflameze și mai tare spiritele.

like facebook, stiri, botosani„Judecaţi după terminarea procesului. Nu influenţaţi ancheta”, a scris femeia pe Facebook.

Femeia susţine că în momentul crimei, în pădurea de la Pacea, se mai afla cel puţin o persoană.

Fiul meu nu a fost singur și probele vorbesc. Doar că nu vrea să spună cum s-a întâmplat și cine a fost cu el. Cum s-au desfășurat lucrurile, voi știți? Dacă da mergeți la Poliție și dați eclarație dar să fie adevărul adevărat fără să acoperiți pe nimeni. Judecați după terminarea porcesului, nu influențați ancheta”, a spus Larisa, mama băiatului.

Petronela Mihalachi a fost înjunghiată cu 30 de lovituri de cuțit.

One thought on “Mesajul mamei tânărului care a ucis-o pe Petronela Mihalachi. Femeia se afla în Italia când a aflat vestea șocantă

  1. Acest criminal,care a ucis fara remuscare pe Petronela,sa fie condamnat la moarte prin spanzurare. Statul nu trebuie sa cheltuiasca bani cu acesti criminali tinandu-i in puscarii pe perioade limitate. Parlamentul Romaniei sa emita legi drepte,moarte pentru moarte, numai astfel se mai poate stopa criminalitatea. In tara noastra noi hotaram nu UE!. In America,tara democratiei cum este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *