Tânărul care a ucis-o pe fata de 19 ani, cu mai multe lovituri de cuțit, a fost arestat preventiv

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (1)Tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, fata găsită moartă la Pacea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce judecătorii au admis, joi, propunerea procurorilor. Bogdan Ionel, de 17 ani, şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

El este, de asemenea, elev, şi provine din localitatea Dobârceni. Mama sa este plecată în Italia, aceasta fiind singura care are grijă de el și de sora sa. Cei doi tineri au un apartament, cumpărat de mama lor, în Botoșani.

Potrivit anchetatorilor, tânărul urmează a fi expertizat psihiatric, deşi acest lucru nu este obligatoriu, pentru că are mai mult de 16 ani.

like facebook, stiri, botosaniLa audierile de miercuri seară, el a fost asistat de reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Ionel Bogdan a înjunghiat-o, pe fondul geloziei, pe Petronela Mihalachi cu aproximativ 30 de lovituri de cuţit. Acesta este elev în clasa X-a la Școala de Cooperație.

Petronela Mihalachi, din Ștefănești, era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botoșani. Ea ar fi urmat să împlinească 19 ani pe 28 iunie.

3 thoughts on “Tânărul care a ucis-o pe fata de 19 ani, cu mai multe lovituri de cuțit, a fost arestat preventiv

  1. “cica mihaela este din stefanesti si era eleva la liceul..” nu stiti sa va exprimati oameni buni! Sunt sigura ca nu veti aproba mesajul meu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com