Pachet alimentar pentru elevii unui liceu din municipiul Botoșani

Foto: Alba24
Foto: Alba24

Elevii unui liceu din municipiul Botoșani vor primi zilnic un pachet alimentar în valoare de 7 lei. Este vorba de Liceul cu Program Sportiv care a fost inclus în programul pilot de acordare a unui supliment alimentar, derulat de Guvern. În acest program au mai fost incluse Școala Ungureni, Liceul Tehnologic Plopenii Mari, suma alocată pentru aceste două unități în anul școlar 2017-2018 este de 803.000 lei, respectiv Liceul cu Program Sportiv cu suma de 1.075.000 lei.

like facebook, stiri, botosaniProgramul prevede fie acordarea unei mese calde, fie a unui pachet alimentar. Întrucât liceul botoșănean nu dispune de de condițiile necesare pentru acordarea unei mese calde, cei 866 de elevi vor primi un pachet alimentar.

Proiectul privind aprobarea unor măsuri pentru implementarea programului la LPS Botoșani va fi supus spre dezbatere în ședința de Consiliu Local de joi.

La închiderea programului pilot, la sfârșitul anului 2017-2018, în urma analizei realizate de Ministerul Educației, pe baza rezultatelor obținute și interpretate lunar, la nivelul fiecărui Inspectorat Școlar, prin hotărârea Guvernului se va decide asupra oportunității extinderii acestui program la nivel național.

2 thoughts on “Pachet alimentar pentru elevii unui liceu din municipiul Botoșani

  1. Pina se aproba,pina se face caietul de sarcini,licitatia,contestatie la licitatie incheierea contractului,se termina anul scolar iar elevii ramin iar fara hrana ca si anul trecut.Asta numai din cauza birocratiei eccesive,ori sunt interese ca banii sa se intoarca la buget ptr.alte interese!Doar primaria Ungureni a accelerat un pic si elevii vor beneficia de pachetul cu hrana incepind cu data de 2 mai 2018 pina la incheierea anului scolar 2017-2018.Felicit pe domnul Primar al Comunei Ungureni ptr.efortul depus in acest program pilot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *