Anunț important! Nu uitați să vă faceți rezerve de apă! Nova Apaserv întrerupe serviciile timp de două zile

robinet apa, stiri, nova apaserv, botosanin, anuntSocietatea Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani – Flămânziîn perioada 27-28 aprilie 2018,  în vederea executării lucrărilor de revizie generală și reparații capitale planificate.

Furnizarea apei va fi oprită în seara zilei de vineri  27 aprilie  începând cu ora 2000iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului vor începe în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică.

like facebook, stiri, botosaniLipsa apei va afecta localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectiv municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia. Întregul sistem va intra în parametri normali de funcționare în cursul zilei de luni și treptat în zilele imediat următoare.

Menționăm de asemenea că, din cauza întreruperii totale a funcționării sistemului de alimentare, precum și vechimii conductelor de aducțiune/distribuție, este posibil ca temporar, și în unele zone, cu toate manevrele de purjare efectuate, turbiditatea (lipsa de transparenţă a apei) să înregistreze valori peste limitele normale.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare. Facem un apel către utilizatorii noștri să dea dovadă de înțelegere subliniind că această acțiune va duce în final la îmbunătățirea serviciului de furnizare apă, mulțumindu-le totodată  și asigurându-i că vom depune toate eforturile pentru reducerea la minim a disconfortului creat, potrivit unui comunicat al Nova Apaserv.

 

7 thoughts on “Anunț important! Nu uitați să vă faceți rezerve de apă! Nova Apaserv întrerupe serviciile timp de două zile

  1. Sunteti normali la cap????????????!!!!!!!! In minivacanta de 1 mai, tampitilor de la Nova ? Idiotilor, goniti toata lumea din oras, daca se poate! Fiul meu student in Buc a spus ca in cazul asta, nici nu se gandeste sa vina acasa in minivacanta, in nenorocitul asta de botosani, sa nu aiba apa sa se spele………………

  2. O dată la 3 luni opresc apa cate o săptămână pentru reparații capitale!!!! Ba schimba o conductă și apoi o revizuiesc! Totuși vineri, sâmbătă,duminică,luni, marți….5 zile fara apa este enorm, chiar pentru Botoșani! Cred că cei de la nova nu au idee pentru ce folosesc oamenii apa!
    Că în ultimii 2 ani nu a fost niciodată, doar pe timpul PCR-ului, sau poate vor sa ne reobisnuiasca cu socialismul!

  3. De ce nu s-a oprit apa de sf Gheorghe cand nu era liber,nu spălam rufe si găseam unde să mănânc un meniu? Așa sunt nevoită să plec din oraș. Oameni fără gândire logică….

  4. Voi cei de la Nova ori aveți fântâni, resurse de apa,
    Ori va spălați o dată pe săptămână din moment ce opriți
    atâtea zile apa!! Rușine sa va fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com