Doi bărbați din Botoșani au distrus mașina unui medic veterinar. Ce au pățit aceștia!

dacia logan distrsu campDoi bărbați au distrus maşina unui doctor veterinar aruncând în aceasta cu pietre și lovind-o cu coasele, iar luni au fost condamnați definitiv pentru amenințare și distrugere.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu doi ani, în comuna Frumuşica pe drumul sătesc care duce spre satul Vlădeni, când un bărbat din sat a chemat medicul veterinar să facă tratament la vacile de pe câmp. La faţa locului a ajuns un ajutor al medicului şi un student în practică. În timp ce mergeau cu autoturismul Dacia Logan au văzut un bărbat culcat la marginea drumului şi l-au claxonat.

Bărbatul, identificat în persoana lui Mihai Surugiu, s-a ridicat şi a început să arunce cu pietre în maşină. La scurt timp la faţa locului au mai ajuns Tinel şi Constantin Surugiu care au început să lovească maşina cu coasele şi cu pietre. Şoferul şi cei doi pasageri au reuşit să iasă din autovehicul şi să fugă. S-au dus la poliţie şi la firma de asigurări, iar pagubele au fost evaluate la 8.400 de lei.

like facebookCei trei ciobani au mai comis o infracţiune în aceeaşi zi. S-au dus, înarmaţi cu coase, peste un consătean ce păştea animale şi l-au ameninţat că îl omoară dacă mai calcă pe pământul lor, deşi bărbatul cu animalele îl concensionase de la adevăratul proprietar.

Mihai şi Tinel Surugiu au fost condamnați, luni, de Curtea de Apel Suceava la câte opt luni de închisoare cu suspendare pentru ameninţare şi distrugere, în timp ce pentru Constantin Surugiu s-a disjuns dosarul pentru că a fugit în Italia.

One thought on “Doi bărbați din Botoșani au distrus mașina unui medic veterinar. Ce au pățit aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *