Incredibil! Mâncarea pentru o pomenire, furată cu tot cu mașina în care se afla. Hoții, doi adolescenți

masina furata, stiri, botosani 1Caz nemaiîntâlnit la Botoșani. Mâncarea pentru o pomenire a fgost furată cu tot cu mașina în care se afla, hoții fiin doi adolescenți.

Lucrători de poliţie judiciară din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în localitatea de frontieră Cârlig, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

Deşi conducătorul auto a redus viteza şi a lăsat impresia că va opri, în momentul în care a ajuns în dreptul poliţiştilor de frontieră a accelerat şi a demarat în trombă.

like facebook, stiri, botosaniPoliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea autoturismului, punând în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, iar după aproximativ 700 metri, au reuşit oprirea acestuia şi au observat două persoane de sex masculin în autoturism.

masina furata, stiri, botosani În urma solicitării documentelor de identitate şi ale vehiculului, poliţiştii au constatat că persoanele în cauză nu deţin documente de identitate şi că sunt minori, fapt pentru care acestea au fost duse, împreună cu autoturismul în cauză, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii situaţiei de fapt.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că minorii sunt domiciliaţi pe raza judeţului Botoşani, iar în autoturism erau mai multe bunuri alimentare.

Totodată, s-a mai stabilit că autoturismul în cauză fusese declarat furat de pe raza judeţului Botoşani, în dimineaţa aceleiași zile.
În jurul orelor 12.00, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi s-au prezentat patru poliţişti din cadrul I.P.J.Botoşani împreună cu cetăţeanul român Costache L., utilizatorul autoturismului. Costache L. a declarat faptul că autoturismul a fost furat din curtea unde are domiciliul, în dimineaţa zilei de 21 aprilie, iar bunurile din autoturism urmau să fie folosite pentru o pomenire.

Autoturismul în cauză, documentele aferente acestuia, precum şi bunurile care au fost descoperite au fost returnate părţii vătămate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

2 thoughts on “Incredibil! Mâncarea pentru o pomenire, furată cu tot cu mașina în care se afla. Hoții, doi adolescenți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *