Buletin de știri… neverificate

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniMai mulți cetățeni din Botoșani au înaintat Consiliului Local o scrisoare prin care solicită organizarea Zilei  Municipiului în 2019 la o pensiune din județul Suceava. În susținerea cererii lor, respectivii cetățeni vin cu următoarele argumente:

– este în trend să îți faci ziua la o pensiune

– gastronomic, se impune o schimbare, mititeii și berea nemaifiind cool, la fel, nici sarmalele.

– cadourile primite de sărbătorit (adică orașul!) fiind aceleași de ani și ani de zile: coji de semințe, peturi goale, ambalaje de hârtie, mucuri de țigară precum și nelipsiții pereți pișați din belșug!

 

  • Piața politică din România ne pregătește noi și mari surprize. Resemnat de faptul că românii nu vor monarhie adică rege, Gică Hagi este hotărât să candideze la Președinția României. În acest sens el va fi susținut de fostul premier Mihai Tudose care își vrea înapoi postul din Palatul Victoria! Deviza celor doi: ”Numai cu Hagi-Tudose România poate prospera”!

 

  • Vizita la Pitești a premierului Dăncilă va avea efecte notabile în sistemul de educație din România întrucât de azi înainte părinții vor înlocui anticul îndemn educațional ”Șezi pe fund, copile!” cu unul de-a dreptul revoluționar: ”Șezi în cap, copile!”

 

  • Vizita la Parchet a fostului președinte Ion Iliescu a scos la lumină aspecte interesante ale evenimentelor din decembrie 1989. Astfel, anchetatorii au tras concluzia că Iliescu nu a mințit națiunea ci dimpotrivă, a fost de o sinceritate absolutăatunci când a afirmat la TVR că există un vid de putere. Cercetările au demonstrat că într-adevăr, pentru români a fost un vid total de putere întrucât aceasta (Puterea!) fusese toată luată de Ilici și ai lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *