VIDEO & FOTO Scene incredibile! Un bărbat a dat foc la peste 4.000 de pachete de țigări în curtea casei sale

tigari de contrabanda, stiri, botosani (1)Poliţiştii de frontieră botoșăneni din cadrul Sectorului Poliţiei Frontieră Românești au descoperit, în curtea și în interiorul unui imobil din localitatea Santa Mare, patru colete cu țigări de contrabandă.

Ei au observat în localitatea Santa Mare, la locuința cetățeanului român H.P., în vârstă de 37 de ani, un început de incendiu.

like facebook, stiri, botosaniPentru că exista pericolul extinderii incendiului și în locuință, în care se aflau și trei minori, polițiștii de frontieră au intrat în curte și au lichidat focul care era extins și la ușa imobilului.

tigari de contrabanda, stiri, botosani (1)Cu această ocazie, lucrătorii noştri au observat că au fost incendiate două colete cu țigări, marca Ashima, de proveniență Duty Free. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în imobil și în curte mai erau 89.180 ţigarete (4.459 pachete), iar o parte dintre ele au fost distruse în urma incendiului.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a găsit cele patru colete cu țigări într-o grădină și le-a depozitat lângă ușa imobilului și în casă, iar la vederea polițiștilor în zonă, s-a speriat și a dat foc țigărilor cu scopul de a scăpa de acestea.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

One thought on “VIDEO & FOTO Scene incredibile! Un bărbat a dat foc la peste 4.000 de pachete de țigări în curtea casei sale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *