Cercul metodic al directorilor din zona Ştefăneşti – Suliţa. Ce au discutat!

Sulita2Joi, 19 aprilie 2018, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suliţa, în cadrul cercului metodic al directorilor din zona Ştefăneşti – Suliţa, s-a desfăşurat activitatea metodică având ca temă „Importanţa comunicării în managementul educaţional”.

like facebookAu participat inspectorul Crina Muraru, reprezentanta Inspectoratului Şcolar Botoşani, Denisia – Elvira Pavăl, asistent social din cadrul Primăriei Suliţa şi un număr de nouăsprezece directori ai şcolilor din zonă.

Programul activităţilor a fost următorul: prezentarea referatului cu tema „Importanţa comunicării în managementul educaţional” – prof. Elena Puşcaşu, directorul şcolii; urmat de un program artistic, care a conţinut o şezătoare literară, un mini-recital de muzică populară și piesa de teatru „O zi obişnuită” – autor şi coordonator, prof. Simona – Cătălina Gavril.

Activitatea care a avut loc într-un decor realizat cu ajutorul entuziast şi prompt al părinţilor a fost apreciată de către participanţi, potrivit unui comunicat de presă.

Sulita

One thought on “Cercul metodic al directorilor din zona Ştefăneşti – Suliţa. Ce au discutat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *