Care dintre industrii va aduce cele mai multe joburi în România?

În România sunt în jur de 650 de companii din sectorul jocurilor de noroc care figurează ca plătitoare de taxe și potrivit raportului întocmit de ANAF, acestea au avut taxe cumulate de peste 2 miliarde de RON.

În 2016 s-a înregistrat o ușoară creștere de circa 1,26 miliarde de RON. Din fericire această creștere are un impact pozitiv nu numai asupra bugetului statului, ci și asupra pieței de muncă.

job, loc de munca, stiri, botosani

Sălile de joc sunt într-o continuă căutare de tineri și tinere interesate de industria jocurilor de noroc, mai ales de crupieri, un job ideal care nu necesită experiență. În cele mai multe cazuri deoarece cazinoul este cel care oferă o perioadă de training.

Și legile românești au devenit mai blânde și cu ajutorul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc acest lucru a devenit posibil odată cu o revizuirea suprafelului în care autorizațiile sunt eliberate.

Odeta Nestor justifică schimbarea legilor printr-un efort de a încuraja contribuțiile la stat ale sălilor de noroc, campaniile de conștientizare a jocului responsabil și crearea de locuri de muncă pentru cei tineri, potrivit Realitatea TV.

Salariul avantajos și posibilitatea de a călători în străinătate sunt doar două din oportunitățile pe care un job într-un cazino le poate oferi. De cele mai multe ori, angajații dintr-un cazino știu cel puțin o limbă de circulație internațională și sunt de multe ori încurajați să urmeze cursuri periodice de perfecționare profesională.

Potrivit Wall Street, deschiderea unei afaceri de acest tip, deși înlesnită de legislație este acum mult mai scumpă comparativ cu 5 ani în urmă, ceea ce obligă majoritatea patronilor la parteneriate.

Însă industria jocurilor de noroc nu doar creează locuri de muncă, ci modelează și profesioniști. Deși sunt puțini jucători de poker profesioniști în România, Luciana Manolea a reușit la doar 26 de ani să își transforme pasiunea pentru poker într-o vocație.

Deși este printre puținele femei din lume care ajung să joace poker la un nivel înalt, Luciana mărturisește că pentru ea faptul că este femeie este un avantaj, deoarece bărbații plecau cu preconcepția că femeile nu riscă atât de mult și le este mai greu să iasă din zona lor de confort. Luciana a făcut cunoștință cu poker-ul în timpul facultății, iar după terminarea acesteia și-a dat seama că poker-ul ar putea fi o sursă reală de venit.

Aceastapoate fi găsită la masa de joc sub numele de luckyno75 și a reușitsăcâștige $200, 000 încadrul European Poker Tour.

Daniel Negreanu, este un jucător de poker profesionistcanadian, de origine română care la doar 23 de ani s-a făcutremarcatprincâștigareabrățării WSOP. Acesta a doritinițialsădevinăjucătorprofesionist de Snooker, însă a fostcurândatras de jocul de poker de care prieteniiacestuiaerauatât de pasionați.

Daniel Negreanu a câștigat nenumărate premii de-a lungul anilor, cel mai mare premiu cash al carierei sale câștigându-l în cadrul turneului World Series unde a câștigat nu mai puțin de $8.288.001.

Reputația acestuia l-a determinat să scrie cărți în domeniu și să petreacă o mare parte din timpul său liber în emisiuni TV și interviuri.

Industria jocurilor de noroc nu deschide uși doar celor interesați într-un job după terminarea studiilor, dar și celor celor care vor să își construiască o carieră pe cont propriu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *