FOTO Petrom, nevoită să demoleze una dintre cele mai moderne benzinării din județul Botoșani

benzinarie petrom , stiri, botosani , stancaCompania Petrom SA este nevoită să demoleze una dintre cele mai moderne benzinării din județul Botoșani. Este vorba de stația de carburanți din localitatea Stânca, de la doar 200 de metri de Vama Stânca.

Benzinăria a fost desființată în urmă cu peste trei ani, iar construcțiile au rămas o ruină. Cu geamurile sparte și spațiile exterioare neîngrijite, fosta stație de carburanți a devenit o proastă carte de vizită pentru cei care intră sau ies în/din România prin Vama Stânca.

like facebook, stiri, botosaniPrimăria orașului Ștefănești a somat în mai multe rânduri societatea Petrom să ia măsuri cu fosta benzinărie, în caz contrar urmând a fi amendată.

benzinarie petrom, stiri, botosani, stancaSunt foarte nemulțumit de Petrom că nu au demolat-o, că nu au întreținut-o, că nu au făcut nimic. Au fost solicitări să o închirieze, să o vândă, dar nu au vrut”, a declarat primarul de Ștefănești, Florin Buțura.

Recent, compania Petrom a eliberat autorizație de demolare a clădirii, anulând astfel o investiție care s-a ridicat la sute de mii de euro.

Închiderea stației a avut loc în condițiile în care majoritatea localnicilor din Ștefănești și localitățile limitrofe merg în republica Moldova pentru a alimenta mașinile cu carburanți, în condițiile în caere preț la benzinăriile de peste Prut este cu circa 25% mai mic.

benzinarie petrom , stiri, botosani, stanca

One thought on “FOTO Petrom, nevoită să demoleze una dintre cele mai moderne benzinării din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *