Percheziţii într-o localitate din Botoşani. Poliţiştii au răscolit casa unui tânăr de 19 ani

perchezitii, stiri, botosani, mascatiPoliţiştii din Botoşani au efectuat, marţi, percheziţii la o locuinţă aparţinând unui tânăr de 19 ani. Lucrătorii Secţiei de poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat o percheziţie la casa tânărului din localitatea Roma.

Cu ocazia percheziţiei au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din infracţiuni de furt.

like facebook, stiri, botosaniDin cercetări a reieşit faptul că în perioada octombrie 2017- martie 2018, tânărul, împreună cu un alt bărbat de 20 de ani şi un minor de 16 ani, au pătruns fără drept în locuinţele a cinci persoane de pe raza localităţii Roma, de unde au sustras diverse bunuri ( scule electrice, produse alimentare şi nealimentare, băuturi alcoolice). Prejudiciul creat este de aproximativ 1.500 de lei.

Cei doi tineri de 19 şi 20 de ani, Marius Daniel Văcăreanu și Alexandru Cosmin Pandel au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *