O firmă din Botoșani a început lucrările de reparații la Aeroportul Otopeni. Contractul: 6 milioane de euro

aeroport otopeniO firmă din Botoșani a început, în această săptămână, lucrările de reparații la Aeroportul Otopeni, cel mai mare și mai aglomerat aeroport din România. Este vorba de firma Tehnic Asist SRL, cea care a încheiat un contract în valoare de șase milioane de euro pentru efectuarea acestor lucrări.

Societatea comercială Tehnic Asist SRL, patronată de Mirel Vlas, a câștigat licitația organizată de Compania Națională Aeroporturi București SA pentru repararea pistelor de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” (Otopeni).

Contractul încheiat cu CN Aeroporturi București SA prevede asigurarea de „servicii de proiectare, dar și executarea lucrărilor de reparații curente cu covoare asfaltice turnate la cald, beton de ciment și colmatări a rosturilor, fisurilor și crăpăturilor la suprafețele pistelor, căilor de rulare și platformelor de îmbarcare- debarcare/staționare/parcare ale Aeroportului Internațional Henri Coandă Bucuresti și ale Aeroportului Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu”.

like facebookÎnceperea lucrărilor de pe Otopeni a fost făcută ca urmare a unor scandaluri privind starea proastă a pistelor, care pune în pericol aeronavele care decolează și aterizează pe acest aeroport.

Reprezentanţii aeroportului spun că traficul nu va fi afectat de lucrări, nici în sezonul aglomerat din vară. Până pe 20 iunie, ambele piste ar trebui să fie funcţionale.

Tehnic Asist Botoșani a mai modernizat pistele aeroporturilor din Suceava, Tulcea și Satu Mare.

2 thoughts on “O firmă din Botoșani a început lucrările de reparații la Aeroportul Otopeni. Contractul: 6 milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *