Medalii pentru doi botoșăneni la Campionatul European de Qwan ki do seniori

narcis agache florin jijieIn perioada 13-14 aprilie 2018 s-a desfasurat in  Gandia -Spania al 11-lea Campionat European de Qwan ki do seniori. Reprezentativa Nationala a Romaniei a obtinut la probele tehnice si de lupta 5 medalii de aur, 6 de argint si 13 de bronz.

Huan su Narcis Daniel Agachi și Huan su Florin Jajaie, ambii posesori ai gradului de centură neagră 2 dang, au obținut o performanță remarcabilă la acest concurs desfășurat : locul 1, campioni europeni, la proba Song Dau – Co Vo Dao (luptă cu arme tradiționale) și locul 3 la proba Song Dau – Qwan Ki Do.

like facebook, stiri, botosaniPentru că dimensiunea succesului este măsurată de puterea voinței, de mărimea visului și de cum gestionăm dezamăgirile pe drumul spre succes, mulțumim celor doi sportivi pentru lecția de viață oferită prin reușita lor, care încununează ani de pregătiri, antrenamente, sacrificii și rezultate. Alături de ei, Minh su Nica Teodor și Nica Ștefan, antrenorii lotului național. ,Sportivii sunt legitimati la Clubul Sportiv DAO Botosani, avand fiecare dintre ei o cariera impresionanta  pe plan national si international.Ambrii sportivi au inceput practica artelor martiale in Botosani, fiind membrii clubului odata cu fondarea acestuia in anul 2000. Acestia au facut parte din loturile de copii, juniori si acum seniori, unde de ani buni ,, scriu istorie,, pentru Romania “ a declarant Eugen Turcanu, coordonator tehnic pentru Județul Botosani a Qwan ki do.

One thought on “Medalii pentru doi botoșăneni la Campionatul European de Qwan ki do seniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *