Cum va fi vremea în ultimele două săptămâni din aprilie. Prognoza meteo

copac infloritAdministrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 16-29 aprilie. Potrivit meteorologilor, în Moldova, la începutul intervalului de prognoză vremea va fi caldă, iar media regională a temperaturilor maxime va fi de aproximativ 22 de grade. Ulterior, va avea loc o scădere ușoară și treptată a regimului termic diurn, astfel încât, între 18 și 20 aprilie, se va înregistra o medie termică diurnă de 16 grade, apropiată de valoarea normală climatologic.

like facebook, stiri, botosaniApoi temperatura aerului va crește din nou, spre valori medii de 18…21 de grade, cu o ușoară tendință de scădere spre finalul celor două săptămâni de prognoză. Media temperaturilor minime se va situa între 7 și 9 grade în primele dimineți, apoi, pe 21 aprilie, va scădea spre 6 grade, iar în intervalul 22 – 29 aprilie media valorilor termice nocturne se va încadra, în general, între 6 și 8 grade.

Vor fi ploi, în general slabe cantitativ, la nivel local, între 17 și 20 aprilie, iar ulterior, în a doua săptămână a intervalului de prognoză, probabilitatea de ploaie va fi în creștere, cu precădere între 24 și 29 aprilie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *