Cursuri de IT, engleză şi germană organizate de Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoşani

pensionar la calculator. Foto: Realitatea.netÎn următoarele săptămâni,  Biblioteca Județeană “Mihai Eminescu” Botoșani va relua cursurile de IT şi engleză dedicate adulţilor şi seniorilor. Ca o noutate, biblioteca va organiza, la începutul lunii mai, serii de cursuri de învăţare a limbii germane.

Astfel, in perioada 23 – 27 aprilie 2018, la Mediateca de pe Pietonalul Unirii, se vor desfăşura cursurile de IT şi engleză.  Înscrierile pentru ambele cursuri au loc până vineri, 20 aprilie, orele 14:00, la Centrul de Informare Comunitară şi Sala de Lectură, din incinta sediului central al Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani (persoane de contact Ioana Popa şi Pîrvan Sabin.) sau la numărul de telefon al instituţiei: 0231 514686, interior: 105.

like facebookCursul de iniţiere în limba germană urmează a se desfăşura în săptămâna 7 – 11 mai, tot la Mediatecă.  Toţi doritorii se pot înscrie la aceleaşi secţii ale bibliotecii, până pe data de 4 mai (persoane de contact Ioana Popa şi Pîrvan Sabin).

Cele trei cursuri se constituie ca un preambul al BiblioVacanţei, cel mai important proiect al bibliotecii, organizat pe întreaga perioadă a vacanţiei de vară a elevilor.

 

One thought on “Cursuri de IT, engleză şi germană organizate de Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com