Zeci de pietoni sancționați și 38 de permise reținute, în urma unor razii ale polițiștilor

razie, stiri, botosani, politisti rutieri, filtre, etilotestÎn perioada 9-15 aprilie, poliţiştii botoşăneni au acţionat pentru respectarea normelor de circulaţie şi prevenirea accidentelor rutiere.

Principalele obiective ale acţiunilor au fost combaterea indisciplinei pietonilor, combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept şi pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză, prin prezenţa activă a poliţiştilor rutieri pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat.

like facebookAstfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 425 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 151 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 13 pentru depăşire neregulamentară.

Totodată, 60 de pietoni şi 28 de biciclişti au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie.

De asemenea, au fost reţinute 38 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Astfel de activităţi vor fi efectuate şi în perioada următoare, poliţiştii rutieri fiind prezenţi pe toate sectoarele de drum de pe raza judeţului.

One thought on “Zeci de pietoni sancționați și 38 de permise reținute, în urma unor razii ale polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *