Accident produs de un șofer aflat aproape de comă alcoolică. Vezi cât de beat era!

accident de orice fel, stiri, botosaniUn șofer de 41 de ani a urcat beat la volan și a produs un accident pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani. Incidentul rutier a avut loc joi, când bărbatul de 41 de ani,  în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Împărat Traian din municipiu, nu păstrează o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul din faţa sa, condus de un bărbat de 31 de ani şi intră în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat avarierea celor două autovehicule.

like facebook, stiri, botosaniAmbii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 31 de ani, respectiv 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul de 41 de ani. Ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, iar la finalizarea acestora va fi propusă o soluţie procedurală”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

One thought on “Accident produs de un șofer aflat aproape de comă alcoolică. Vezi cât de beat era!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *