Angajatul unei benzinării, bătut măr de doi tineri de etnie romă

politie si jandarmi in centrul vechi 1Angajatul unei benzinării din Centrul Vechi a fost bătut măr joi, la primele ore ale dimineții, de doi bărbați de etnie romă, unul dintre aceștia fiind minor. Bărbatul de 50 de ani se afla la serviciu în momentul când cei doi indivizi au intrat în incinta stației peco și au început să facă scandal.

like facebook, stiri, botosaniDeranjați că angajatul le-a cerut să se comporte civilizat, cei doi au tăbărât pe el și au început să-l ia la bătaie cu pumnii și picioarele, după care au fugit. Angajații stației au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de polițiști și un altul de jandarmi.

Bărbatul a ajuns la spital

.

 

 

 


6 thoughts on “Angajatul unei benzinării, bătut măr de doi tineri de etnie romă

  1. Cioroii au ajuns vulturi? Au speriat ciricliul omului ? EU ii bateam pina -i lua salvarea si-i ducea la morga. I HATE CIORILES. WAKE UP ANTONESCU & DESTROY CIORILES.

    1. Zici tu ca ii băteai da is cam marisori tiganoii. Si pe aia nu ii intereseaza ca ajung la puscarie daca te omoara ca din puscarie sunt iesiti acum cu decretul asta cand i_a eliberat . Eu am vazut gardienii publici cum stau peste drum si se uita cum urla si fac scandaluri si nu au curaj sa le zica nimic . Trebuie sa intre armata (daca o mai fi si aia) incarcati si dusi in india de unde sunt ei de loc.

  2. acestia sunt si ei cetateni ai Romaniei.Muncesc si ei din greu, vai de ei.Sunt 90% onesti. Sunt cantareti si ne reprezinta cu brio in strainatate.Cunosc si ei tehnici din strabuni ca VEXAM, MARADONA ,SMEN .Ma mandresc ca traiesc printre ei. Ei se numesc rromi.Daca as putea i-as lua pe toti la mine acasa.

  3. 90% analfabeți, hoți, vânzători de droguri, cămătari, mincinoși, pești. ……Nu mai pierd timpul sa mai fac caracterizare la groapa de gunoi din Botoșani (Centru și Parcul Tineretului )Europa să ai iei pe toți acasă, te ajutăm noi oamenii care muncesc și plătesc taxe.

  4. Unde e politia locala. Au fugit de frica? in loc sa ne pazeasca, ei stau la panda in parcari si taxeaza oameni simpli, cand toate strazile cu oprirea interzisa sunt pline de masini de smecheri parcate.
    Sunt platiti doar sa se plimbe cu masinile prin oras si sa serveasca intereselor unora facand taximetrie. De asta s-au inventat geamurile foliate la masinile lor? inca se mai vrea si salarii ca ale politistilor, poate vor si pensii la 40 de ani, pentru stes.
    Daca s-ar face un sondaj, cred ca numai ei ar fi multumiti de eficienta acestei structuri rusinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*