Încă patru localități din județul Botoșani vor beneficia de rețea de apă

retea apa, lucrari, stiri, botosaniÎncă patru localități din județul Botoșani vor fi racordate, în perioada imediat următoare, la rețeaua de apă. Este vorba de satele Păun, Slobozia- Silișcani, Sarata și Caraiman din comuna Mihălășeni, care au fost incluse într-un proiect de construire, extindere și modernizare sistem de alimentare cu apă.

Primăria Mihălășeni a semnat, săptămâna trecută, un contract de finanțare în valoare de 8,82 milioane de lei pentru realizarea investiției prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

like facebook, stiri, botosaniTot prin PNDL, comuna Mihăileni va primi fonduri pentru ”Realizare și dotare grădiniță în comuna Mihălășeni, județul Botoșani”, inverstiție care se ridică la 1,86 milioane de lei, dar și pentru ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului medical din localitatea Mihălășeni”, proiect de 387.218 lei.

„Conducerea Primăriei Comunei Mihălășeni aduce multumiri doamnelor și domnilor parlamentari, în mod special doamnei senator Doina Feodorovici, care a depus eforturi considerabile pentru dezvoltarea comunelor județului Botoșani, indiferent de culoarea politică a primarilor acestora. Comuna Mihălășeni reușind astfel semnarea finanțării a trei proiecte prin PNDL. Aceste investiții vor duce la dezvoltarea Comunei Mihălășeni și bunăstării locuitorilor comunei Mihălășeni”, susțin reprezentanții Primăriei Mihălășeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *