Petrecăreți amendați de jandarmi. Trei tineri consumau alcool și ascultau muzică la intensitate maximă într-o mașină

masina jandarmiÎn doar 12 ore, jandarmii au sancţionat în municipiul Botoşani nu mai puţin de opt tineri pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, intervenţiile având loc în urma unor solicitări telefonice sau constatării directe pe timpul executării misiunilor specifice.

like facebookMiercuri seara, la ora 19.20, cinci tineri cu vârste între 18 şi 21 de ani au fost amendaţi cu câte 100 de lei pentru consum de băuturi alcoolice după ce jandarmii i-au observat la intersecţia străzilor Humăriei şi Popa Şapcă, în urma distracţiei rămânând pet-uri goale de bere şi un covor consistent de coji de seminţe, un ,,bun exemplu” pentru copiii care se jucau în apropiere.

În această dimineaţă, la ora 08.00, un locuitor al cartierului Parcul Tineretului, deranjat de muzica care se auzea dintr-un autovehicul parcat în faţa blocului nr.14, a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Jandarmii au depistat trei bărbaţi care consumau alcool şi ascultau muzică la intensitate maximă, cei trei primind sancţiuni în valoare totală de 1300 de lei.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze în scurt timp numărul unic de urgenţă 112 în situaţii similare, lipsa de reacţie conducând la prelungirea disconfortului creat de persoanele cu un nivel de civilizaţie deficitar, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

One thought on “Petrecăreți amendați de jandarmi. Trei tineri consumau alcool și ascultau muzică la intensitate maximă într-o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *