Șeful CJ a cerut noi fonduri pentru drumurile județene la rectificarea din vară

lucrari drumuriPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a făcut demersuri la nivel central în vederea suplimentării fondurilor pentru întreținerea drumurilor județene. Acesta a fost la ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, cu care a vorbit despre derularea proiectelor a căror contracte au fost deja semnate. Acesta a trecut și la Ministerul Transporturilor, unde a solicitat fonduri pentru întreținerea drumurilor județene la rectificarea bugetară din vară.

like facebook, stiri, botosaniSunt promisiuni, inclusiv la rectificarea care va avea loc în vară să ni se dea bani pentru partea de întreținere drumuri județene. Am prezentat și o solicitare în sensul acesta. Am dat acolo doar suprafețe și tronsoane de drumuri, iar sumele sunt în funcție de câți bani va avea guvernul la rectificare”, a menționat Macaleți.

Consiliul Județean a alocat în acest an 10 milioane lei pentru modernizarea drumurilor județene.

Ne apucăm de partea de întreținere: plombări și covoare asfaltice, și mă refer la intersecția drumului județean cu drumul național în zona Dorohoi până la Dumeni, Dumeni-Cordăreni, Leorda-Huțani, Bucecea-Huțani și Poiana, dar probabil acesta va fi asfaltat în toamnă poentru că în zonă va fi amplasată o conductă de apă și canalizare”, a adăugat Macaleți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *