Tragedie în prag de sărbători. Un botoșănean a murit în Italia, strivit de un zid

chiriacTragedie în prag de sărbători pentru o familie din județul Botoșani. Un bărbat de 35 de ani a murit în Italia, la locul de muncă, strivit de un zid. Botoșăneanul Dragoș Petru Chiriac și Giuseppe Greco, de 51 de ani, au murit, joi dimineață, la Crotone, în Italia, după ce un zid de susținere s-a prăbușit peste ei.

like facebook, stiri, botosaniDragoș Chiriac pe 10 martie, luna trecută împlinise 35 de ani, potrivit Rotalianul.com. Era din Botoșani iar la Crotone, în Italia, ajunsese cu 12 ani în urmă. Locuia cu familia, soția, cei doi copii, de 14 și 15 ani și cu mama sa, Florica. De 8 ani lucra ca muncitor la societatea „Croton Scavi”, angajat cu acte în regulă: „Voia să mai stea anul ăsta să-și ia o mașină nouă și apoi să plece la casa lui. Dar n-a fost să fie  așa… ”, spune Florica printre lacrimi.

accident de munca italiaO tragedie și o durere imensă pentru această familie care pierde un fiu, un soț, un tată de neînlocuit.

În România, Dragoș și soția sa își construiseră o casă, la care sperau să se întoarcă peste puțin timp, „și-au făcut o vilă frumoasă, este aproape gata, dar ce folos, el nu va sta în ea niciodată!”, povestește mama sa.

One thought on “Tragedie în prag de sărbători. Un botoșănean a murit în Italia, strivit de un zid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *