FOTO Circulaţie îngreunată la intersecţia dintre Calea Naţională şi Sucevei. Un tramvai, blocat pe şine

tramvai blocat, stiri, botosani, eltransCirculaţia a fost îngreunată, vineri după-amiază, timp de mai bine de o oră, la intersecţia dintre Calea Naţională şi Sucevei, după ce un tramvai a rămas blocat pe şine, spre nemulţumirea şoferilor sufocaţi de traficul foarte aglomerat.

Vagonul circula pe linia 102, iar în momentul în care făcea curba de pe Calea Naţională pe Sucevei a suferit o avarie şi a rămas blocat, stânjenind circulaţia.

like facebook, stiri, botosaniLa faţa locului a ajuns şi o patrulă rutieră de la Poliţia Locală, care a dirijat circulaţia.

Transportul de persoane a fost afectat atât pe linia 101, cât şi pe 102.

4 thoughts on “FOTO Circulaţie îngreunată la intersecţia dintre Calea Naţională şi Sucevei. Un tramvai, blocat pe şine

  1. Ne-am saturat de promisiunile edililor.
    Isi umple buzunarele si isi servesc interesele proprii cu banii din aceste regii, in loc sa aduca solutii fiabile si benefice botosanenilor. O gasca de profitori, din toate partidele. In alte orase problemele au fost rezolvate si chiar s-au imbunatatit serviciile, deci se poate. Nu mai avem sperante cu astfel de oameni la conducerea orasului. Tramvaie preistorice si un sistem de maxi-taxi infect cu masini putrede, este tot ce ni se poate oferi.
    Rabdarea noastra e pe sfarsite.

  2. In Suceava au renuntat acum multi ani la troleibuze in favoarea autobuzelor iar traficul e fluent si nu sunt probleme. Botosaniul persista in mijloace d etransport invechite, uzate moral si tehnic si insalubre.

  3. Eliminati aceste rugini din orasul asta daca intr-adevar il iubiti si il vreti european…ne rupem anvelope de sute de lei in sinele distruse si stricam toate suspensiile in denivelarile produse de aceste sine.Cbiar nu va pasa deloc celor de la conducerea orasului?rusine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *