Scandal pe terasa unui bar! Un tânăr a spart 7 sticle de bere, mai multe pahare şi a distrus scaunele din plastic

scandal in bar, stiri, botosani, politieUn tânăr a spart şapte sticle de bere şi mai multe pahare şi a distrus două scaune din plastic pe terasa unui bar din judeţul Botoşani. Incidentele au avut loc la un bar din comuna Corni, acolo unde tânărul de 25 de ani băuse alături de un prieten de-al său.

Ulterior, tânărul a proferat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa proprietarei şi a gestionarei.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au fost chemaţi să intervină. Ajunşi la faţa locului, aceştia au procedat la legitimarea persoanei în cauză, însă aceasta a refuzat, bărbatul fiind condus la sediul secţiei de poliţie pentru luarea măsurilor procedurale.

like facebook, stiri, botosaniÎntrucât bărbatul de 31 de ani a încercat să împiedice organele de poliţie să-l conducă pe tânărul de 25 de ani la secţie (ţinându-l pe acesta de haine), el a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 6.000 de lei, pentru împiedicarea sub orice formă a organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu.

De asemenea, pe numele tânărului de 25 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, prejudiciul creat fiind de 200 de lei.

 

One thought on “Scandal pe terasa unui bar! Un tânăr a spart 7 sticle de bere, mai multe pahare şi a distrus scaunele din plastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *