Un angajat al ISU Botoșani, trimis să intervină la accidentul cu 9 morți de la Neamț

accident, raul bistrita, stiri, botosani, neamtUn angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Botoșani a fost trimis, joi, să intervină în cazul unuia dintre cele mai grave accidente rutiere din ultimii ani, cel produs în localitatea Viișoara din Neamț și soldat cu nu mai puțin de nouă morți.

Un scafandru de la Botoșani a fost trimis în sprijinul colegilor săi din Neamț și Bacău care au intervenit pentru recuperarea din apele Bistriței a două dintre victime.

like facebook, stiri, botosaniBotoșăneanul a ajuns la Neamț, însă în scurt timp au fost recuperate corpurile neînsuflețire ale celor doi bărbați morți, astfel încât el nu a mai fost nevoit să intervină.

Solicitarea de sprijin venită la ISU Botoșani a avuit loc în contextul unor operațiuni lungi și dificile de recuperarea a cadavrelor din Bistrița, punându-se problema oboselii fizice a scafandrilor din Neamț și Bacău, care au acționat mai bine de opt ore.

Un microbuz cu zece persoane la bord a căzut, joi, în apele râului Bistrița, după o defecțiune tehnică generată de căderea roții din stânga spate. Doar una dintre persoanele din microbuz s-a salvat, celelalte nouă, inclusiv șoferul, înecându-se.

 

 

One thought on “Un angajat al ISU Botoșani, trimis să intervină la accidentul cu 9 morți de la Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *