Astăzi este Ziua Automobiliştilor din România. Se împlinesc 114 ani de la înfiinţarea ACR

acr romania, stiri, botosaniJoi, 5 aprilie, este marcată Ziua Automobiliştilor din Romania. Această zi constituie un prilej deosebit pentru conducerea sucursalei Automobil Clubul Român (ACR) Botoşani de a adresa urări de sănătate, călătorii sigure şi plăcute automobiliştilor.

Totodată, membrii ACR sunt informaţi că în perioada 5 – 10 aprilie 2018 pot beneficia de o campanie de reduceri de 40% la serviciile oferite de ACR.

Pentru automobilistii membri ai ACR, se oferă gratuit şi nelimitat asistenta rutiera in Europa si Romania, precum si numeroase alte servicii de ajutor rutier. Orice problema auto intampinati : o simpla pana de anvelopa, portiere blocate, alimentare gresita  sau orice fel de defectiune, chiar si accident rutier, ajungeti mereu la destinatie, in siguranta cu ACR.

Achitati cotizatia de membru ACR prin cardul bancar in data de 5 aprilie, si veti primi pe loc o reducere de 40% din pretul cotizatiei. Daca alegeti alte modalitati de plata, reducerea aplicata este de 30%. In plus, alaturi de reducerile aniversare, primiti gratuit un card de discount la alimentarea cu benzina sau motorina!

Calatoriti fara grija in toata Europa, alaturi de ACR si partenerii sai nationali si internationali! Pe 5 aprilie 2018, achitand cotizatia de membru ACR, beneficiati de ajutor rutier gratuit, incepand cu 22,5 Lei*/luna.

One thought on “Astăzi este Ziua Automobiliştilor din România. Se împlinesc 114 ani de la înfiinţarea ACR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *