Un adolescent de 15 ani a spart o locuință și mai multe mașini

furt din masinaPoliţiştii oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 41 de ani, din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 1.700 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 28 spre 29 martie, un minor de 15 ani, a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate, de unde a sustras suma respectivă de bani.

De asemenea, el este bănuit că în noaptea 31.03/01.04.2018  a pătruns prin efracţie într-o magazie din curtea aceleiaşi persoane vătămate, de unde a încercat să sustragă bunuri.

like facebookTotodată , s-a stabilit că în perioada 27-29.03.2018, minorul a pătruns în două autoturisme aparţinând unui bărbat din oraşul Ştefăneşti, de unde a sustras suma de 10 lei.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare  a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com