Polițiștii și militarii primesc norma de hrană pe luna aprilie

politisti avansare ipjÎntreg personalul MAI va primi la data de 5 aprilie, norma de hrană cuvenită pentru luna aprilie, în valoare de aproximativ 960 de lei pentru polițiști și militari și 750 de lei pentru personal contractual, la care se adaugă și cota pe această lună din norma de echipament, cca. 240 de lei.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma consultării unităților a rezultat că această abordare – de plată parțială a drepturilor salariale anterior sărbătorilor de Paște – va asigura atât acoperirea unor nevoi de moment ale angajaților, dar și evitarea unei perioade mult prea mari între zilele de plată a salariilor angajaților (într-o astfel de situație ar fi fost vorba de 39 de zile).

În MAI plata salariilor se face în mod normal în ziua de 14 a lunii, se precizează într-un comunicat de presă.

4 thoughts on “Polițiștii și militarii primesc norma de hrană pe luna aprilie

  1. Poate cineva(politist sau militar) sa ma lamureasca,pentru ce in afara de salar,spor de noapte,spor de risc ,etc,primeste norma de hrana?Nu isi poate cumpara militarul sau politistul manacare(hrana) ca toti salariatii,din veniturile proprii??

    1. Presupun ca tot vocabularul folosit de FATULOIU imi este adresat insa avand capacitate intelectuala scazuta a scris ”Auzi Adi”!Aceasta deversare de invective si injuraturi este specifica angajatilor MAI si MAPN (afirm acest lucru intrucat am facut armata pe de o parte si pe de alta parte m-am lovit in viata de angajatii MAI cu diverse ocazii). Dupa cum se astepta toata lumea ,raspunsul lui FATULOIU nu este la obiect.Ori el ori un magar totuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com