Bătaie pe fondurile nerambursabile oferite de Primăria Botoșani

Primaria BotosaniNu mai puțin de 41 de solicitări au fost depuse la Primăria Botoșani de către asociațiile și organizațiile neguvernamentale, în vederea obținerii de fonduri nerambursabile. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei,  din cele 41 de cereri, într-o primă etapă trei au fost declarate neeligibile.

like facebook, suceava, news, stiriAm verificat doar eligibilitatea din punct de vedere al documentelor de calificare, urmând ca într-o ședință următoare să deliberăm asupra proiectelor și sumelor pe care le acordă. Au rămas eligibile 38”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Suma alocată anul acesta de Primăria Botoșani pentru susținerea programelor sportive și culturale se ridică la  1.000.000 lei, din care 850.000 lei pentru domeniul sport și 150.000 lei pentru domeniile cultură, educație civică, social, protecția mediului.

Rezultatele vor fi comunicate pe 16 aprilie, după ora 16.00. Asociaţiile nemulţumite de punctajele obţinute vor putea depune contestații în zilele de 17 şi 18 aprilie, iar rezultatele finale vor fi anunţate pe 23 aprilie.

 

 

One thought on “Bătaie pe fondurile nerambursabile oferite de Primăria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *