FOTO Rețea de gaz într-o comună din Botoșani. Investiția, suportată de o firmă privată

alimentare cu gaz, comuna mihai eminescu, stiri, botosani, safi-star vasluiPrimul proiect de investiții derulat în parteneriat public- privat dă roade în județul Botoșani. O comună de la marginea municipiului Botoșani va alimenta cu gaz toate gospodăriile, în baza unei investiții de peste cinci milioane de lei suportate de o firmă privată.

Parteneriatul public-privat a fost încheiat între Primăria comunei Mihai Eminescu și societatea comercială Safi – Star SRL Vaslui și presupune alimentarea tuturor satelor.

like facebook, stiri, botosaniInvestiția a început deja, în primă etapă fiind racordate la rețeaua de gaz satele Stâncești, Cătămărăști Vale și Ipotești, urmând ca rețeaua să fie extinsă și la Cucorăni sau Cervicești.

Parteneriatul presupune ca firma vasluiană să suporte 90% din cheltuieli, iar administrația locală doar 10%.

Ulterior, compania Safi- Star, care este și distribuitor de gaze, își va recupera investiția din serviciile furnizate populației.

 

4 thoughts on “FOTO Rețea de gaz într-o comună din Botoșani. Investiția, suportată de o firmă privată

  1. Primarul de la Leorda sa opus desi mai aproape de ferma de păsări era conducta dinspre Bucecea. Ce sa ii faci a cerut șpagă prea mare si investitorul desi are ferma pe teritoriul Comunei Leorda trage gaz tocmai de la Stancesti. Rusine ba Dulghere cand te va mai satura Dumnezeu .

  2. Dulghere, Dulghere ai condamnat Leorda la sărăcie. Investitorul a venit la tine la primarie sa ii dai aprobare dar ai cerut sa ii angajeze pe fiul tau cu 300 milioane pe luna si pe urma ii dai aprobare. Omul a plecat mancand pământul. Rusine ai promis multe inainte de alegeri dar nu ai facut nimic. Tii ceva bani in excedent bugetar doar doar mai varuiesti ceva inainte de alegeri sau mai sfintesti o biserică ( poate in Dolina) . Mergi la Biserica din Deal si vezi ca a inceput sa crape lucrarea ( prea multe materiale au plecat la tine acasa). Dulgherule la pușcărie!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *