FOTO Avansări în grad de Ziua Jandarmeriei. Cine sunt subofiţerii care au fost obţinut gradul următor înainte de termen!

Ziua Jandarmeriei 2018, avansari in grad , stiri, botosaniMai mulţi ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani au fost avansaţi în grad, marţi, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române.

like facebook, stiri, botosaniAstfel, pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitate, următoarele cadre au fost recompensate cu înaintarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad au fost avansaţi:

  • În gradul de plutonier adjutant şef – plt.adj. Zodilă Marius;

– plt.adj. Borfotină Gheorghe;

  • În gradul de plutonier adjutant – plt.maj. Stîncescu Dumitru;

– plt.maj. Pamparău Costinel-Valerică;

– plt.maj. Iftime Laurenţiu-Florin.

Ziua Jandarmeriei 2018, avansari in grad , stiri, botosaniDe asemenea, pentru rezultatele bune obţinute în activitate, opt ofiţeri, 21 de subofiţeri şi 1 maistru militar au fost recompensaţi cu „mulţumiri„, patru ofiţeri şi 18 subofiţeri au fost recompensaţi cu „felicitări”, iar trei subofiţeri au fost recompensaţi cu citarea prin ordin de zi pe unitate.

 „Distincţia de serviciu pentru îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate” a fost acordată plutonierului adjutant şef Burlacu Florin Cătălin.

La ceremonia de avansare a participat şi prefectul Dan Şlincu.

       

One thought on “FOTO Avansări în grad de Ziua Jandarmeriei. Cine sunt subofiţerii care au fost obţinut gradul următor înainte de termen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *