Antrenorul FC Botoșani, înaintea meciului cu Dinamo: Sunt opt jucători care pot crea mari probleme

stiri, botosani, stiri din botosani, fc botosani, costel enache (1)Conducerea FC Botoșani se declară mulțumită de rezultatul obținut în partida cu Concordia Chiajna (0-0). Chiar dacă nu au reușit să dea niciun gol, nici nu au încasat vreunul, iar rezultatul le dă mai multă încredere jucătorilor.

„Suntem o echipă care acceptăm adversitatea, acceptăm lupta şi trebuie să ne menţinem lucrul acesta. Spun asta pentru a aduce discuţia şi despre jocul următor. E nevoie de implicare, e nevoie de luptă, e nevoie ca fiecare din cei care intră în teren să îşi aducă aportul în primul rând prin concentrare şi prin dăruire. Eu sper ca şi mâine să fie o oportunitate pentru nou în a scoate un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Costel Enache.

like facebook, stiri, botosaniDespre Dinamo, echipa cu care FC Botoșani va juca marți, de la ora 18.00, pe teren propriu, Enache susține că are un nucleu bun, cu jucători de calitate, cel puţin în partea ofensivă.

[…] sunt jucători care pot crea mari probleme. Eu văd la băieţii mei maturitate şi cred că au discernământ în a înţelege mesajele din presă. Important este ce facem noi, mai puţin ce face adversarul. E nevoie de concentrare, de dăruire, de seriozitate. Nu factorii pur fotbalistici o să facă diferenţa tehnic- tactic sau fizic. Eu cred că diferenţa se va face în momentul acesta din punct de vedere mental, cine este mai dornit, mai motivat, mai responsabil”, susține Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *