Tânărul care a făcut uz de armă în faţa unui bar din Leorda, reţinut de poliţişti

politie rutira noaptea, stiri, botosaniPoliţiştii din Botoşani au dispus, duminică, măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 23 de ani, din comuna Băluşeni, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuz de recoltare de probe biologice de sânge şi distrugere.

Din cercetări a reieşit faptul că acesta, în timp ce se afla în comuna Leorda, pe fondul unui conflict verbal spontan cu un alt bărbat, s-a folosit de o replică de airsoft (pistol) şi a executat un foc în plan vertical, iar ulterior, folosind aceeaşi replică,  a distrus geamurile laterale ale unui autoturism parcat în zonă.

După acest moment, persoana în cauză şi-a continuat deplasarea către municipiul Botoşani, fiind depistat în trafic de un echipaj al poliţiei rutiere.

like facebook, stiri, botosaniBărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, replica de airsoft, nesupusă autorizării, fiind confiscată de poliţişti.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuz de recoltare de probe biologice de sânge şi distrugere, iar în cursul zilei de astăzi tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *