Comerțul ambulant, în atenția ATOP. Membru: Acest comerț este ilegal din start

atopUn membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani a cerut polițiștilor să fie cu ochii pe indivizii care practică comerț ambulant. Gheorghe Vâzdoagă spune că nu este corect ca un agent economic să plătească taxe și să aibă pe cap controale după controale, iar un comerciant ambulant nu.

like facebook, stiri, botosaniAcest comerț ambulant este ilegal din start. Cel care are autorizația poate să facă acest comerț în piețe și oboare, nu să vină să-mi bată mie la ușă și să-mi ofere cratițe, plapume sau mai știu eu ce minuni. Bătrânii mai naivi le arată unde țin banii și ce obiecte de valoare mai au prin casă și în câteva zile se trezesc cu casa goală.  Agenții economici de la nivelul comunităților sunt afectați pentru că ăla bagă toți banii în buzunar, iar agentul economic plătește și taxe și impozite. Este o concurență neloială. Îi vin și controale, iar noi nu suntem capabili să-i trimitem pe oameni ăștia în târguri, pentru că activitatea lor acolo trebuie să se desfășoare. Sunt lucruri extrem de grave pe care  am vaga senzație din experiența pe care am căpătat-o noi, cu toții, că sunt tratate cu superficialitate”, a precizat Vâzdoagă.

2 thoughts on “Comerțul ambulant, în atenția ATOP. Membru: Acest comerț este ilegal din start

  1. Felicitari Politia Botosani, doar asa vom starpi excrocarea si furtul de la sate de la tarani !
    Cetatenii care au emigrat din India acum cateva sute de ani vin sub motivul comertului si pacalesc si fura batranii satelor , care sunt oameni de buna credinta si le arata banii , chiar unde ii tin!
    Nu au acte pe marfa nicodata cetatenii indieni emigranti acum sute de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *