FOTO Șocant! Câinii unei familii, împușcați în timpul unei partide de vânătoare

caini impuscati, mihai eminescu, stiri, botosani, vanatoareO familie din județul Botoșani a avut parte, duminică, de o întâmplare traumatizantă. Câinii acesteia au fost împușcați de mai mulți vânători aflați la o partidă de vânătoare pe raza comunei Mihai Eminescu.

Scena șocantă s-a petreut la Cătămărăști Deal, acolo unde familia Martiniuc are casă. În cursul după-amiezii, Margareta Marticiuc și-a găsit câinii, din rasa ciobănesc de Bucovina, împușcați.

„Numai crescatorii adevarati si copiii inteleg acest lucru, dar astazi in ziua de Florii, niste „caini” de oameni mi-au luat aceasta bucurie de a trai alaturi de ei, de prietenii cei mai devotati si credinciosi pe care i-am avut. Mi-au impuscat cainii cu armele de vanatoare. Entitati fara suflet si fara inima au tras cu arma miseleste”, a povestit Margareta Martiniuc.

like facebook, stiri, botosaniImaginile au fost postate pe Facebook, unde au stârnit un val de reacții negative la adresa vânătorilor.

Asta este crima. Nu se poate sa lasati lucrurile asa. Maine or sa impuste copiii ca fac galagie la poarta”, a scris o botoșăneancă.

caini , mihai eminescu, stiri, botosani
Margareta Martiniuc jucându-se, recent, cu câini săi

6 thoughts on “FOTO Șocant! Câinii unei familii, împușcați în timpul unei partide de vânătoare

  1. asteptam sa se faca dreptate !
    cerem pt toti ce-i implicati :
    – sa nu aiba drept de port arma pe viata .
    – urmatori 10 ani ,sa ingrijeasca pt fiecare caine impuscat ,10 maidanezi sub control judiciar.

    1. Tu, asta care comentezi, esti un analfabet sau un om beat/drogat. Sa fie judecati si condamnati la inchisoare cei care au facut asta. DACA NU, ATUNCI LE DORESC SA SFARSEASCA LA FEL CA EI!

  2. Clar doamna trebuia sa tina cainii in curte. Nu spun ca cei care au impuscat cainii au facut ceea ce trebuia, dar sub nici o forma nu imi doresc sa vad genul acesta de caini ca se plimba liberi pe drum. Fiecare proprietar de caine trebuie sa constientizeze ca este responsabil de ingrijirea cainelui. Daca dimensiunea curtii nu ii permitea sa ii tina, atunci nu trebuia sa ii pastreze. Cu siguranta povestea nu este atat de inocenta pe cat pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *