VIDEO Botoșăneanca Francisca a lansat o piesă alături de Proconsul și Uddi

francisca, stiri, botosani, artistaBotoșăneanca Francisca, fosta concurentă de la X Factor sau ”Kim Kardashian a României” – cum o numesc tabloidele, a lansat un nou videoclip, în regia lui Richard Stan, scrie blogul Pretty Cool PR.

Legendara trupă Proconsul și rapperul Uddi i s-au alăturat artistei și împreună au creat ”Arunci cu umbră” – o piesă în limba română cum demult nu ați mai ascultat.
Mesajul puternic al piesei este folosit într-o campanie împotriva violenței domestice, inițiată împreună cu Poliția Română și M.A.I.

like facebook, stiri, botosaniVideoclipul este unul de imagine, prin care regizorul pune în evidență versurile și mesajul sensibil ale piesei, prin cadre teatrale de lumini, umbre, culori și video-proiecții.
Statuile vivante, interpretate de către dansatoarea Laura Andrei și actorul de teatru Lari Giorgescu, transmit într-un mod inedit mesajul piesei.
Cadrul de final al videoclipului este o reprezentare a personajului mitologic Atlas – titanul pedepsit de Zeus să poarte veșnic pe umerii săi bolta cerească

One thought on “VIDEO Botoșăneanca Francisca a lansat o piesă alături de Proconsul și Uddi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *