Șofer de 22 de ani, tras pe dreapta de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii la control!

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniPoliţiştii oraşului Darabani, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, vineri, pe drumul naţional DN 29 A, pe raza localităţii Hudeşti, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul aparţine unui bărbat din municipiul Dorohoi, iar inspecţia tehnică periodică era expirată din luna septembrie 2016. Totodată, pe certificatul de înmatriculare, în rubrica corespunzătoare datei următoarei inspecţii tehnice era menţionată luna mai 2019 şi o semnătură indescifrabilă.

Cu ocazia controlului autoturismului, poliţiştii au identificat în habitaclu mai multe unelte de pescuit pentru care tânărul nu a putut prezenta autorizaţie de deţinere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi deţinerea, folosirea sau utilizarea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit, potrivit IPJ Botoșani.

 

 

 

 

 

 

One thought on “Șofer de 22 de ani, tras pe dreapta de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii la control!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *