Razie cu poliţişti şi jandarmi în ghetourile din Parcul Tineretului

masini de politie, parcul tineretului, stiri, botosaniPoliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, în colaborare cu lucrătorii societăţii comerciale Locativa Botoşani SA Botoşani şi cei ai Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, au efectuat o acţiune, în perioada 27- 30 martie, pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii au efectuat controale la locuinţele din cadrul imobilului social situat pe strada Săvenilor, acţionând totodată şi în scopul prevenirii şi combaterii abaterilor la regimul rutier şi a transportului ilicit de mărfuri.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, în piaţa centrală din municipiu au fost efectuate activităţi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de furturi din buzunare.

Cu ocazia acţiunilor, poliţiştii au legitimat  peste 360 de persoane şi au verificat 73 de agenţi economici şi 188 de autovehicule.

De asemenea, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 28.000 de lei.

La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul IJJ Botoşani şi lucrători specializaţi din cadrul Biroului pentru Imigrări Botoşani.

One thought on “Razie cu poliţişti şi jandarmi în ghetourile din Parcul Tineretului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *